PROJECT SA TORRE, LLUCMAJOR

This project should be something special. Therefore, we created a relaxation oasis with a spa, massage shower and a relaxing area. The air conditioners were moved to another room, with a special base. It was important to use a system that reduces the noise of the compressors. With a custom-made metal case, it also harmonizes perfectly with the surrounding plants. In order to set up a comfortable and unique path to the relaxation area and the shower, we made a ramp with integrated lights and custom-made concrete slabs. The shower area is made of natural wood on a reinforced concrete floor. The massage shower was made to measure, it was important to give the area a modern touch with a unique and futuristic design. We used warm lighting that provide a very special and relaxed atmosphere in the evening.